sâmbătă, 14 septembrie 2013

Otopeni, judetul Ilfov

Orasul Otopeni este asezat in partea de sud a Romaniei, in cadrul campiei Romane si la nordul capitalei Romaniei, Bucuresti, pe DN 1 intre km 12,8 si 17,9, fiind asezat pe interfluviul Colentina-Pasarea, in campia Vlasiei, partea judeteului llfov.
In ultimii ani orasul Otopeni s-a dezvoltat puternic din punct de vedere economic, datorita investitiilor care s-au realizat sau sunt in curs de realizare de catre o serie de companii romanesti si straine de renume, intre care amintim: Metro, Peugeot, BMW, Flamingo Computers, Romstal, Lukoil, Karl Heintz Dietrich, Banca Comerciala Romana, Alpha Bank, Shell, Rompetrol, Ion Tiriac Air, Banca Romana de Dezvoltare, NHR Agropartners, Mc Donald’s etc.
Eforturile autoritatilor locale se concentreaza in directia imbunatatirii infrastructurii si a serviciilor catre populatie.
In Otopeni se ajunge foarte simplu cu masina sau cu avionul, aeroportul fiind situat chiar apropierea orasului, fiind de multe ori necesare servicii de transfer aeroport Otopeni pentru persoanele care doresc sa soseasca din Bucuresti la aeroportul Otopeni.
Otopeniul este un oras in plina dezvoltare economica, sociala si culturala, avand un statut privilegiat, fiind apropiat de capitala Romaniei, municipiul Bucuresti.

Niciun comentariu: