marți, 13 ianuarie 2015

Cazare in Bucuresti, in cazul in care aveti nevoie

Daca aveti un drum in Bucuresti si nu cunoasteti pe nimeni la care sa stati sau trebuie sa veniti "neprevazut" in capitala si nu aveti un loc stabilit pentru odihna, e clar ca trebuie sa stati fie la hotel, fie la o cazare in regim hotelier bucuresti. In cazul hotelului e ok daca sunteti 2 persoane, dar daca de exemplu veniti intr-un grup de 3-4 persoane, eu va recomand sa mergeti sa cautati o cazare in regim hotelier. Preturile sunt bune si zonele sunt in general destul de ok.

Pentru 4 persoane poti plati doar 200 de lei / persoana pentru 4 zile de cazare, de exemplu, comparativ cu un hotel in care trebuie sa iti dublezi suma, pentru ca in majoritatea hotelurilor e necesar sa iei mai mult de doua camere pentru 4 persoane.

Pentru grup mai mare de 6 persoane deja poti sa suni direct la hoteluri sau la cazarile in regim hotelier si sa negociezi, mai ales daca stati mai multe zile. De multe ori puteti ajunge sa economisiti si 20 % din pretul normal daca sunteti multe persoane.

E bine sa stiti ca o cazare in Bucuresti la un hotel de trei stele pentru o noapte costa undeva intre 150 si 250 de lei, in timp ce o cazare in regim hotelier la un apartament cu doua camere costa undeva intre 150 si 200 de lei. Diferenta o face numarul de persoane care trebuie sa stea in apartament.

Niciun comentariu: