duminică, 25 ianuarie 2015

Ce ulei folositi pentru masina voastra ?

Intreb pentru ca in curand trebuie sa schimb uleiul si pana acum am bagat Elf-ul de la Renault, care a functionat decent... pana cand ieri nu a mai pornit masina. Nu cred ca e de la ulei, sper sa nu fie nimic foarte grav care sa afecteze de exemplu injectorul, ca atunci o sa dau o garla de bani.

Revenind. Vroiam sa ies la o plimbare de seara prin Bucuresti si am incercat sa pornesc masina. Fara rezultat. A pornit impinsa, dar dadea sa moara imediat ce apasam acceleratia. Astazi am zis sa incerc sa o pornesc iar impinsa, macar sa ajung la un service cu ea. Acum nu mai porneste nici impinsa, deci ceva e nasol pe acolo.

Sper sa scap de problema asta, pentru ca saptamana urmatoare am un nou drum de facut, in urma caruia trebuie sa ajung acasa, iar cand ajung acasa trebuie sa imi schimb uleiul. Si distributia.

Distributia o aleg zilele urmatoare, nu o sa fie ca la Golf, unde am luat-o pe model. Vroiam sa iau un kit distributie Gates dar as vrea sa vad in ce bani ma ajunge. La fel si cu uleiul, ma gandeam sa imi iau un castrol edge titanium, am auzit ca poti sa faci si 15 000 de km cu asta fara prea mari probleme.

O sa ma hotarasc maine in legatura cu distributia si uleiul si o sa va tin la curent. Inainte insa sper sa rezolv problema cu pornirea, pentru ca e destul de grava treaba daca e vreun injector, dupa cum am zis. Trag speranta sa nu fie cazul.

Niciun comentariu: