vineri, 23 august 2013

O destinatie exotica pentru 2014

Vara e pe terminate pe aici in Romania, deja ma gandesc cum o sa fac vinul si o sa beau suc de struguri si must la greu in Septembrie. Dar dupa septembrie vremea deja devine neplacuta. Asa ca eu prefer sa scap de vremea neplacuta. Cat se poate.

Ma gandeam la o vacanta exotica. M-am uitat putin pe net sa vad care sunt ofertele pe care le expun agentiile de turism si siteurile de pe la noi si mi-a rasarit ideea de vacanta Jamaica in cap. De ce Jamaica va intrebati ?

Ei bine, o fosta profesoara din liceu a fost acolo. Acum multi ani, sa fie prin 2004 sau prin 2005. Stiu ca a fost extrem de incantata de insulele caraibiene si de atmosfera pe care o aratau. Si mai ales de apa cristalina si plajele exotice. Exotic cred ca e cuvantul pe care il caut si eu. Sunt destul de scumpe ofertele de genul, dar nu mergi chiar in fiecare zi in Caraibe. Daca stai 9 zile in Jamaica ajungi sa platesti 1400-1500 de euro, cu tot cu transport.

Se merita ? Pentru mine s-ar merita. Dar mai prin iarna lui 2014, cand presimt ca iar o sa fim luati prin surprindere de zapezi...

Niciun comentariu: