marți, 7 octombrie 2014

Revelion in Portugalia

.... moment in care lumea se intreaba mirata: revelion in Portugalia ? Cred ca nu vorbeste serios. Pe 31 decembrie in Portugalia e totusi destul de frig, oceanul e rece si neprietenos.

Si probabil ca as fi de acord, partial, pentru ca Portugalia are o clima ceva mai diferita fata de cea a Spaniei iar Oceanul e mult mai rece si mai agitat decat Marea Mediterana. Dar asta e in partea continentala. Pentru ca ceva mai la sud se afla insulele Madeira, in care vremea e cu totul si cu totul alta, iar un revelion acolo parca suna mai bine.

Oricum, nu trebuie sa va uitati doar pe ofertele de revelion, puteti arunca o privire peste pagina litoral Portugalia ca sa vedeti mai multe oferte.

Cat te costa sa iti faci revelionul in Madeira, ma intrebati ? Ceva bani, e drept, dar e o locatie exclusivista pentru un roman, motiv pentru care pretul de 680 de euro pentru 6 zile de cazare nu ar trebui sa fie o surpriza.

Multe hoteluri din Poiana Brasov ofera preturi mult mai mari in oferta lor de revelion, asa ca un revelion in Madeira, daca iti permiti, poate fi mult mai interesant decat unul pe Valea Prahovei sau in Poiana Brasov.

Voi ce ati alege daca ati avea 700 de euro pentru un revelion ? Madeira sau Poiana Brasov ?

Niciun comentariu: