miercuri, 8 octombrie 2014

Sezon estival... in alta tara

Daca in Romania sperantele de a mai face plaja anul acesta sunt gata de multa vreme, mai spre sud la turci si la ciprioti situatia e cu totul alta, pentru ca pe plajele din Limassol sau Larnava temperatura e inca buna pentru plaja iar apa marii este de cat calda.

Asa ca daca vreti sa mai mergeti pentru o tura de soare in vacanta, uitati aici pagina de litoral Cipru, plina de oferte pentru sejururi in Cipru in Limassol si Larnaca, majoritatea la un pret decent. Am vazut si multe oferte pentru revelion, pretul mergand undeva pe la 500 de euro.

Ce intra in cei aproximativ 500 de euro ? Haideti sa luam un exemplu.

La Hotelul Lordos, 4 stele din Larnaca, cinci nopti de cazare (28.12.2014 - 02.01.2015) costa 604 euro. In pretul acesta intra taxele de aeroport, bilet de avion Bucuresti-Larnaca-Bucuresti, cursa directa, transferul de la aeroport la hotel si inapoi, asigurare medicala si storno indiferent de varsta,

Ce mai trebuie platit ? Mesele pe care le veti avea acolo (indiferent ca la hotel au ba) si neaparat masa de revelion, 70 euro / adult si 35 de euro / copil.

Daca separi totul per Bucati si ramai la final doar cu costul de cazare per camera, observi ca pretul e pana la urma unul decent pentru un revelion. La calculele facute de mine, cazarea per camera vine undeva la 45-55 de euro per persoana, daca scoatem celelalta servicii.

Dar parca e mai bine sa ai totul inclus in oferta si sa n-ai nici o grija, mai ales cand costul cumulat nu e foarte mare.

Niciun comentariu: