marți, 8 ianuarie 2013

Ce trebuie sa stii despre piesele pentru biciclete

Chiar daca postarea aceasta nu e foarte nimerita (suntem totusi pe 8 ianuarie, in toiul iernii), m-a apucat dorul de biciclit, vazand cum cele doua biciclete pe care le am aici la apartament stau degeaba. As fi iesit cu ele, chiar daca e un frig napraznic afara.

Din pacate, ambele biciclete au rotile foarte moi iar pompa mea mica de bicicleta se pare ca s-a stricat. Tocmai de aceea mi-a venit ideea aceste postari, in cazul in care cauta careva pe google dupa piese biciclete sa gaseasca acest articol si poate o sa ii fie de ajutor.

Daca iti place sa te dai cu bicicleta vara, mai ales pe drumuri lungi, trebuie neaparat sa ai la tine 6 lucruri:

- camera de schimb pentru roata (foarte rar se duc cauciucurile, de obicei observi uzura lor si le schimbi din timp, asa ca e important sa ai o camera. Just in case)
- pompa mica de bicicleta (ai grija sa ai o pompa care sa fie buna pentru ambele tipuri de ventil de bcicileta)
- surubelnita
- imbus
- cheie universala (e foarte importanta, mai ales cand ai ceva problema la roti)
- manusi (daca mergi mult cu bicicleta, vei observa ma palmele tale vor incepe sa te doara, e important sa ai niste manusi bune pentru ele)

Nu mai spun de sticla cu apa si mancare, alea sunt deja elementare la drumuri lungi. In oras e insa important sa ai macar aceste 6 lucruri ca sa te scutesti de multe probleme

Niciun comentariu: