miercuri, 9 august 2017

Rochia mini pentru club



Fii regina ringului de dans


Pe lângă rochiile elegante, diafane, fiecare femeie trebuie să aibă în garderoba să măcar o rochie pentru club. Chiar dacă eşti genul de femeie căreia îi place să poarte în club ţinute compuse din jeanşi şi corsete sexy, este imposibil să nu îţi doreşti la un moment dat să atragi toate privirile purtând o rochie mini.

Pentru club cele mai potrivite sunt rochiile mini. Iată ce modele de rochii mini te vor transforma în vedeta serii:

Rochia mini nude
Reprezintă genul de rochie ideal atunci când vrei să stârneşti imaginaţia cuiva. În plus, nici nu va trebui să depui prea mult fort ca să ieşi în evidenţă. Poţi alege să o accesorizezi cu o pereche de sandale şi un clutch în nuanţe de vară precum albastrul marin sau galben sau poţi merge tot pe varianta accesoriilor nude, însă ţine minte să porţi un ruj roşu pe buze pentru o pată de culoare.

Rochia mini cu paiete
Este alegerea perfectă pentru momentele în care vrei să străluceşti – la propriu.
Însă, ai grijă să respecţi principiul “less is more (mai puţin înseamnă mai mult)”, aşadar nu încerca să încarci ţinuta cu bijuterii şi accesorii la fel de strălucitoare. În caz contrar, vei avea un look kitchos. Poţi chiar renunţa la accesorii, din moment ce rochia cu paiete reprezintă în sine o piesă statement.

Rochia mini cu şnur
Dacă eşti genul de persoană lipsită de inhibiţii, cu siguranţă vei alege o rochie mini cu decolteu şi şnur.
Aceasta ţinută nu denotă altceva decât că eşti o persoană cu multă încredere în sine, şi vei reuşi astfel să faci ca toate privirile invidioase să fie aţintite asupra ta. Poarta rochia cu o pereche de sandale minimaliste şi o mini-poșetă simplă.

Rochia mini roşie
O rochie mini roşie este o piesă extrem de seducătoare, care emana pasiune şi elegantă. Această rochie va reuşi să te pună în lumina reflectoarelor într-o seară petrecută în club. 

Vei avea o apariţie inedită şi cu siguranţă vei reuşi să frângi inimile câtorva bărbaţi care nu cădeau pradă aşa uşor până să te vadă.  

Poti alege si alte variatii ale acestor rochii elegante pentru o prezenta aparte in club.

O rochie mini este piesa de rezistenţă pentru o seară petrecută în club. Nu ai cum să dai greş!

Nu uita să zâmbeşti! Celelalte femei te vor invidia pentru apariţia ta seducătoare!


Niciun comentariu: