joi, 7 septembrie 2017

Fusta cu voal asimetrică



Sfaturi și idei

În ultimii ani fusta cu voal a dispărut din garderoba noastră, dar acum este momentul să ne reîndrăgostim de această piesă. Indiferent de stilul tău vestimentar, îți recomandăm să încerci noul trend din acest an, și anume fuste asimetrice cu voal.

Anul acesta poți fi cu un pas înaintea tendințelor, purtând o fustă cu voal asimetrică. Este un articol vestimentar de care ai uitat, dar care a rămas mereu la modă și extravagant. Există diferite moduri în care poți purta acest tip de fustă, tocmai de aceea merită atenția ta.

Cum să porți fusta cu voal asimetrică?

1.      Rock  – pentru o seară de neuitat mergi pe o combinație de inspirație rock alături de o fustă din voal și un tricou inscripționat cu nume de trupe. Această ținută este potrivită pentru femeile curajoase și nonconformiste.
2.      Clasic – dacă ești adepta ținutelor mai clasice, optează pentru o fustă cu voal asimetrică într-o culoare închisă alături de un top simplu negru. Fusta este îndeajuns de spectaculoasă pentru a fi remarcată de către cei din jur.
3.      Romantic – pentru femeile cu o fire mai romantică acest gen de fustă este ideală. Asorteaz-o cu o cămașă din mătase și o pereche de pantofi stiletto.

Fusta cu voal asimetrică se potrivește de asemenea cu jachetele de piele. În dulapul tău este necesar să ai cel puțin o jachetă de piele, deoarece este versatilă și se potrivește cu multe alte piese vestimentare. Un contrast îndrăzneț, între piele și voal, va avea un efect intens și ieșit din comun. În acest caz, poartă fusta din voal cu maximă încredere de sine. Pe lângă ținuta pe care o alegi contează și atitudinea pe care o ai.

O altă combinație cool pe care o poți face este cu bocanci. Aceștia provin din arsenalul punk-rock și se pot regăsi în modele diferite: chic, glam, eleganți, rock sau casual. Ansamblul fustă cu voal și bocanci poate fi aliatul tău în anotimpul rece și te poate face să ieși în evidență din rândul ținutelor monotone.

Indiferent de stilul tău vestimentar noi îți recomandă să ai în garderoba ta o fustă cu voal asimetrică. Este o piesă cool, feminină și extravagantă!

Niciun comentariu: