marți, 2 noiembrie 2010

Bronzare organica Timisoara

Cat de mare incredere ai in mersul la solar ? Stiai ca mai multe sedinte iti pot afecta pielea ? Daca nu, atunci aflii acum ca bronzarea la solar poate provoca : imbatranire prematura, pigmentare, alergii si cel mai grav, cancerul de piele!  E important sa fii si frumoasa, dar mai important este sa fii sanatoasa. Pana la urma e si o vorba : sanatate, inainte de toate.

Totusi, vrei un bronz perfect, indiferent de luna in care te aflii, fara sa te duci la solar si fara costuri prea mari ? Una dintre solutii ( noi credem ca e chiar cea mai buna, pentru moment ) este bronzarea organica. Vrei sa stii mai multe ?

" Solutia care bronzeaza, dihydroxyacetone(DHA), a fost aprobata FDA pentru uzul in industria cosmetica de peste 20 de ani. " - de aici : Bronzare organica Timisoara

Tot la resursa oferita mai sus, gasesti si alte informatii despre Sun Junkie - aceasta solutie de bronzare organica despre care iti scriem.  Poate vei dori sa aflii cat dureaza, cum se aplica sau cum se mentine o perioada mai lunga de timp pe piele.

Informatiile din acest articol au fost preluate ( cu acordul autorului, evident ) de pe site-ul Centrului Confidence din Timisoara. La C.C., pe langa tratamentele anticelulitice si de ingrijire faciala mai ai la dispozitie si articole de cosmetica. Nu ezita sa ii contactezi pe cei de la Centru pentru a obtine mai multe date pe topicul care te intereseaza. Suntem siguri ca iti vor raspunde bucurosi.

Niciun comentariu: