Shinduf-ul, un condiment bine cunoscut in intreaga lume este a fost recunoscut ca avand proprietati medicinale de secole. Daca simti ca se apropie o raceala, atunci un mod bun de a evita medicamentele clasice este folosirea prafului de shinduf in mesele pe care le gatesti. Acest ingredient comun in bucataria indiana are proprietati antivirale si poate fi consumat si sub forma de medicament natural , dar are si efect de preventie a racelilor sau gripelor.
Studii realizare de catre nutritionisti demonstreaza faptul ca acest condiment, care mai este numit si trifoi salbatic, consumat pe toata perioada rece va poate tine departe de paracetamol, echilibrandu-va sistemul imunitar. O jumatate de lingurita de schinduff consumata de doua ori pe saptamana se va transforma intr-o dieta contra racelii. Pe langa shinduf mai sunt si alte alimente si condimente care fie pot ajuta la atenuarea starii de raceala, fie chiar pot preveni sau vindeca de la racelile simple la gripe, insa shinduf este unul dintre cele mai puternice, transformandu-se in studiul a mai multe teste in Statele Unite.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu